Winterwondertocht door Buggenum.

Op zondag 17 december vindt Winterwonderland Buggenum plaats, voor alle Buggenummers van jong tot oud! Dit als vervolg op de geslaagde Kerst-Inn van vorig jaar.
Winterwonderland is een gezamenlijk initiatief van de Dorpsraad, Jeugdcontactraad, C.V. Halve Gare en Zonnebloem.

14:30 – 17:00 uur | Winterwondertocht door Buggenum

–      Tussen 14:30 en 15:00 uur kan worden gestart  vanuit gemeenschapshuis De Roffert. Deelnemers ontvangen daar verdere info, gratis glühwein (of ranja voor de jeugd) en een tegoedbon voor soep met broodje. De betoverende route loopt via de Berikstraat, Dorpsstraat, Nussestraat, Holstraat, Kapelstraat, Heerweg en Haelenerweg terug naar De Roffert. Langs de route is gezellige livemuziek van All2gether en Dickens Brass. Op een tweetal plekken zijn warme dranken en lekkernijen verkrijgbaar. Ook is een heuse levende kerststal te bewonderen.

–      Voor het ultieme kerstgevoel zou het leuk zijn wanneer de bewoners – van de woningen gelegen aan de route – hun voortuin en/of huis versieren in kerstsfeer. Interesse? Maak dit dan kenbaar via: Aanmeldformulier. Bedankt voor de medewerking!

–      Mocht je niet willen of kunnen lopen, maar wel willen genieten van een lekker drankje en kerstmuziek, dan kan dat uiteraard de gehele middag in De Roffert.

17:00 – 20:00 uur | Gezellig samenzijn in De Roffert

Bij terugkomst van de tocht ontvangen de deelnemers een heerlijke soep met een broodje worst. Geert Custers speelt de mooiste nummers voor jullie! En ook voor de jeugd zijn er diverse spellen.

Beleef de kerstsfeer tijdens een gezellige middag en avond. Wees welkom, ontmoet en doe mee! Tot 17 december!