Nieuws – Welzijn en Zorg

Nooit te oud!

Gemeente Roermond is in 2019 gestart als ‘Age Friendly City’ en vanaf 2021 overgegaan in Nooit te Oud?! En vanaf 2023 ook in Leudal. Roermond en Leudal willen leeftijdsvriendelijke gemeentes zijn, waar ruimte is om op een prettige manier oud te worden en waar mensen vanaf 60 jaar volop kansen hebben om mee te doen op cultureel gebied. In de eerste helft van 2023 sluit dus ook de gemeente Leudal aan bij Nooit te Oud?! waardoor nog meer mensen bereikt kunnen worden en cultureel actief kunnen zijn.

Er worden workshops/cursussen aangeboden in de disciplines muziek, beweging en beeldend. Deze worden gegeven voor Koninklijke Harmonie Roermond, stichting MUZIEK, ECI cultuurfabriek en The Movement. Daarnaast participeert Nooit te Oud?! in de Doe Mee weken (Roermond), de Week van de Eenzaamheid en de Wereld Alzheimer dag in de periode september/oktober.

Bekijk ook volgend filmpje:

Voor meer informatie kijk op: https://nooitteoudroermond.nl

Interesse? Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor de cursussen van het voorjaar (die starten ergens tussen 27 februari tot 8 mei). Bekijk de cursussen op de website en meld je aan via de formulieren in de desbetreffende cursus!